Search
Filters

Mascara

View as Grid List
Sort by

Extreme Volume Mascara 04

Extreme Volume Mascara
Er med en spektakulær effekt dækker vipperne for maksimalt volumen, langvarig holdbarhed og beskyttelse mod daglige påvirkninger takket være 6 naturligt afledte aktive ingredienser.
Ved hver påføring bliver vipperne indhyllet i en blød creme, der kan fortykke dem for at opnå ekstrem volumen.
Førsteklasses behandling: et løftemiddel giver vipperne en forlængende og volumengivende effekt hele dagen. Utrolige vipper, buede, multiplicerede, forstørrede og længere end nogensinde.

Primer Lash Mascara 02

Primer Lash Mascara
En eksklusiv og effektiv hvid base, der forstærker finishen af alle EVAGARDEN mascaraer. Den indeholder jasminvoks, bærvoks, carnaubavoks og rødalgepulver med fugtgivende og beroligende egenskaber.
For intenst voluminøse, forlængede, fyldige og samtidig bløde og lette vipper. Den påføres, tørrer og dækkes med den valgte mascara.
Dens cremede formel, beriget med volumengivende pulvere, giver fylde og struktur til vipperne, mens de holdes bløde og letter den efterfølgende påføring af mascaraen, som glider let mellem vipperne og blender perfekt uden at tynge øjnene ned.
Den specielle børste med et asymmetrisk design gør det nemmere at samle produktet op og tillader en optimal påføring over hele længden af vipperne, både de nederste og øverste.

Stay Long Mascara 23

Stay Long Mascara
For utroligt voluminøse, lange, modstandsdygtige og eksplosive øjenvipper!
Uanset hvor lang din dag er, eller hvor travlt du har det, vil Stay Long Mascara holde sig på plads og sikre et fejlfrit look hele tiden. Det giver dig mulighed for at møde dagen med selvtillid, velvidende at dit look vil forblive perfekt indtil aften.
Takket være dens unikke langtidsholdbare formel, rig på plantevoks og naturlige aktive ingredienser som arginin og sheasmør, er StayLong den smudge- og restfri mascara, der giver overdreven volumen uden at tynge vipperne ned.
Den specielt designede koniske børste med gummibørster griber og adskiller vipperne, hvilket skaber en fantastisk vifteeffekt.